Clinică: 0774649289 / Ambulatoriu: 0745155053

NutrițieÎnfrumusețează-ți viața prin alimentație echilibrată și sănătoasă!

"O dietă sănătoasă este o bază solidă pentru o viață mai lungă, mai sănătoasă și mai fericită." - Amy Myers

Statistica: 
Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste 39% dintre adulții cu vârsta peste 18 ani sunt considerați supraponderali, iar 13% sunt clasificați ca fiind obezi. Alimentația necorespunzătoare este unul dintre factorii cheie care contribuie la această problemă globală de sănătate. 
Bun venit la Departamentul de Nutriție al Clinicii Spinal Care. Suntem dedicați să vă oferim sfaturi și asistență pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții prin alimentație echilibrată și sănătoasă. Suntem convinși că un regim alimentar adecvat poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării dumneavoastră. 

Ce facem?? 
Departamentul nostru de nutriție se concentrează pe oferirea unui suport personalizat în gestionarea dietei și a nutriției pentru fiecare pacient în parte. Obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să atingeți și să mențineți obiectivele de sănătate specifice, oferindu-vă informații actualizate și soluții practice. 
Beneficiile unei consultații la nutriționist: 
Plan alimentar personalizat: Vom crea un plan alimentar adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră individuale, luând în considerare orice condiții medicale existente sau obiective de sănătate specifice pe care doriți să le atingeți. 
Îmbunătățirea sănătății generale: Prin adoptarea unei diete echilibrate, veți observa o creștere a energiei și o reducere a riscului unor afecțiuni precum bolile de inimă, diabetul și obezitatea. 
Gestionarea greutății: Vom lucra împreună pentru a atinge o greutate sănătoasă și pentru a dezvolta obiceiuri alimentare durabile care să vă ajute să vă mențineți în formă pe termen lung. 
Îmbunătățirea digestiei: Vom identifica alimentele care ar putea provoca disconfort digestiv și vom dezvolta strategii pentru a vă îmbunătăți digestia și sănătatea intestinală. 
Îmbunătățirea performanței sportive: Pentru sportivi, o dietă adecvată este esențială pentru performanță optimă. Vom dezvolta un plan alimentar care să susțină nevoile dumneavoastră specifice. 

Cum decurge o consultație?
Interviu și evaluare: În prima ședință, nutriționistul va discuta cu dumneavoastră despre obiceiurile alimentare actuale, stilul de viață, nevoile specifice și obiectivele dumneavoastră de sănătate. 
Elaborarea planului alimentar: Pe baza informațiilor culese, nutriționistul va crea un plan alimentar personalizat, care va fi adaptat nevoilor dumneavoastră individuale. 
Monitorizare și ajustări: Vom monitoriza progresul dumneavoastră și vom face ajustări în planul alimentar, dacă este necesar, pentru a ne asigura că vă atingeți obiectivele de sănătate. 
La Spinal Care , suntem dedicați să vă sprijinim în călătoria dumneavoastră către o viață mai sănătoasă și mai fericită prin alimentație echilibrată.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație

dr. Elena Stângă

medic primar

dr. Elena Stângă
Evaluare de control 100 lei
Evaluare și stabilire plan terapeutic 200 lei
Analizele incluse în pachet sunt: Hemoleucograma, Glicemie, Colesterol, Trigliceride, LDL, TGP
Pachet Nutriție Consult + Analize + EKG 200 lei
Tarife generale
Analize
spinal care wave